Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Explosieveilige airco

Een explosieveilige airco wordt geleverd door Artidor Explosion  Safety B.V: dé specialist in de productie van explosieveilige producten.

Explosieveilige airco
Artidor Explosion Safety B.V is dé specialist in de productie van explosieveilige producten zoals een explosieveilige airco. Voor diverse explosieveilige producten zoals een explosieveilige airco kunt u uitstekend terecht bij Artidor Explosion Safety B.V. Bij ons vindt u een uitstekende kwaliteit aan explosieveilige airco. Naast explosieveilige airo, kunt u bij ons ook terecht voor een perfect passende maatwerk explosieveilige oplossing voor uw situatie. Explosieveilige airco is de ideale oplossing als u een veilige manier zoekt om voor een aangenaam klimaat te zorgen in een gebied waar mogelijk een explosieve atmosfeer ten gevolge van vrijgekomen gas kan heersen. Een explosieveilige airco is zeer geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie of in de scheepvaart. Ook maatwerk oplossingen voor explosieveilige airco behoren tot de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie ontvangen over een explosieveilige airco, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)40 7873911. U kunt ook contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.