Meer dan 30 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Explosieveilige airconditioner

Een explosieveilige airconditioner vindt u bij Artidor Explosion Safety B.V. Artidor Explosion Safety B.V. is een toonaangevende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de productie van verschillende explosieveilige producten.

Explosieveilige en duurzame airconditioner
Voor een explosieveilige en kwalitatief hoogwaardige airconditioner kunt u uitstekend terecht bij Artidor Explosion Safety B.V.: dé specialist in de productie van explosieveilige producten. Zoekt u een veilige manier om voor een aangenaam klimaat te zorgen in een gebied waar mogelijk een explosieve atmosfeer ten gevolge van vrijgekomen gas kan heersen, dan is een explosieveilige airconditioner de juiste oplossing. Een explosieveilige airconditioner kan o.a. gebruikt worden in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie en aan boord van schepen. Iedere explosieveilige airconditioner van Artidor Explosion Safety B.V.is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese richtlijn 2014/34/EU (ATEX 114) en CE gemarkeerd.

Contact
Voor al uw vragen of het ontvangen van meer informatie over een explosieveilige airconditioner kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)40 7873911. Ons vakkundig personeel staat u graag te woord!

`]]