Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Explosieveilige airconditioning

Een explosieveilige airconditioning van Artidor Explosion Safety B.V is kwalitatief hoogwaardig en efficiënt. Een explosieveilig airconditioning systeem vindt u bij Artidor Explosion Safety B.V.

Explosieveilige airconditioning
Artidor Explosion  Safety B.V heeft zich gespecialiseerd in de productie van explosieveilige producten. Voor diverse explosieveilige producten zoals explosieveilige airconditioning kunt u daarom uitstekend terecht bij Artidor Explosion  Safety B.V. Explosieveilige airconditioning is de ideale oplossing indien u een veilige manier zoekt om voor een aangenaam binnenklimaat te zorgen in een omgeving waar mogelijk een explosieve atmosfeer ten gevolge van vrijgekomen gas kan heersen. Explosieveilige airconditioning is een veilig systeem dat zeer geschikt is voor bedrijven in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie of aan boord van schepen. De explosieveilige airconditioning van Artidor Explosion  Safety B.V is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese richtlijn 94/9/EG (ATEX 95), CE gemarkeerd. Ook maatwerk oplossingen voor explosieveilige airconditioning behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over explosieveilige airconditioning, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)40 7873911. U kunt ook contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.