Meer dan 30 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Artidor blijft groeien, dus hebben we jou nodig

Met de verwachte groei en het feit dat een van onze collega’s ons team heeft verlaten, zijn we op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken en deel willen worden van Artidor. We zijn vooral op zoek naar mensen voor de productie in onze specialistische werkplaats. Iemand die gek is op techniek en graag innovatieve producten wil maken die anderen veilig houden, die van afwisseling houdt en meedenkt over hoe we onze producten nog beter kunnen maken.

‘Een tweede familie’

Ons team mag dan aan de kleine kant zijn, we houden allemaal van wat we doen en iedereen helpt elkaar graag. Het lijkt bijna op een tweede familie. We werken hard en nauwkeurig, maar weten ook hoe belangrijk het is om te ontspannen. Daarom sluiten we op vrijdag altijd de week af met een goed biertje… of twee. En met 25 vakantiedagen bieden we je de ruimte om goed bij te komen.

Lijkt het je leuk om bij Artidor te werken, maar weet je niet zeker of je genoeg kennis hebt over explosieveilige producten en - standaarden? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het is een zeer specialistische richting. Daarom leren we je daar alles over als je bij ons aan de slag bent.

Dus heb je een opleiding en / of achtergrond in (elektro)techniek, lijkt het je leuk om in een leuk team explosieveilige producten te maken en wil je alles leren over explosieveiligheid en techniek? Dan willen we je graag ontmoeten!

Neem contact op via sales@artidor.com of bel ons op +31 (0)40 787 39 11 voor meer informatie over het werk en de mogelijkheden bij Artidor.