Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Gönnheimer zone 1 Wifi router

Een goede klant van Artidor zag zich voor een probleem gesteld; aan boord van een Wintershall booreiland op de Noordzee moest een Wifi netwerk worden aangelegd, maar dan wel explosieveilig en geschikt voor gebruik onder de veeleisende offshore omstandigheden. De omgeving werd geclassificeerd als zone 1.

Wifi zone 1 router van GöonheimerArtidor bood een oplossing op basis van de explosieveilige AP170 WLAN Router / Access point van het Duitse Gönnheimer Elektronic GmbH. Deze router is ATEX en IECEx gecertificeerd voor gebruik in zone 1, IP65 en voorzien van een verhoogd veilige aansluitkast waardoor de elektrische installatie eenvoudig en snel kan worden uitgevoerd. De grote kracht van het Gönnheimer AP170 systeem is dat praktisch iedere commercieel verkrijgbare router in dit concept kan worden toegepast. Dit voorkomt heel veel ellende bij de verantwoordelijke IT afdeling omdat zij de protocollen kunnen blijven gebruiken die ze gewend zijn. Met de Gönnheimer AP170 wordt dus niet alleen een hele veilige oplossing, maar ook een uitstekende IT oplossing geboden.

GH 170 AP Wifi antenna

Artidor is Nederlands importeur en vertegenwoordiger van het Duitse Gönnheimer Electronik GmbH en biedt het volledige Gönnheimer programma. Meer informatie over de Gönnheimer PC / HMI oplossingen en Gönnheimer overdruksystemen vindt u op onze website.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Gönnheimer
Zone 1 wifi routers? Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder!

Meer nieuws Neem contact op