Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Artidor nieuwe distributeur Gönnheimer

“Zeg je overdruksystemen, zeg je Gönnheimer.” Voor Marc Moolenaar, directeur van Artidor, is het klip en klaar. Het Duitse bedrijf Gönnheimer Elektronic geeft technologisch al meer dan vijfendertig jaar de toon aan in de wereld van de overdruksystemen. “Dus toen op zekere dag oprichter Hans-Peter Gönnheimer mij benaderde met de vraag of Artidor bereid zou zijn om Gönnheimer te vertegenwoordigen in Nederland, hoefde ik geen twee keer na te denken. Dan luidt het antwoord eenvoudigweg: ‘ja, graag’.”

Gönnheimer Elektronic was op zoek naar een partner die aan verschillende eisen moest voldoen. Het moest een partij zijn die zijn sporen in de markt voor explosieveiligheid heeft verdiend en die dezelfde taal spreekt. Een betrouwbare partner met verstand van overdruksystemen, die over de expertise beschikt om klanten goed te adviseren, systemen kan implementeren en voor de certificering kan zorgen. Artidor is zo’n partner.

Zeer vereerd


Welk bedrijf kan zeggen dat het vrijwel alle robots in de lakstraten van de grote autoproducenten explosieveilig heeft gemaakt? Juist, Gönnheimer Elektronic. Moolenaar benadrukt dan ook “zeer vereerd” te zijn met het verzoek van Gönnheimer, dat gecharmeerd was van de staat van verdienste die Artidor heeft opgebouwd. “Al vanaf 2007 passen we overdruksystemen toe die wij in eigen huis hebben ontwikkeld. Sinds enkele jaren biedt Artidor ook een geavanceerd systeem met een extreem laag luchtverbruik, korte spoeltijden en de nodige intelligentie. We snappen waar het om draait. Dat gaf de doorslag voor Gönnheimer.”

Fikse impuls


De krachtenbundeling met Gönnheimer Elektronic betekent een fikse impuls voor Artidor, bevestigt Moolenaar. Dankzij de samenwerking hebben wij direct toegang tot de bij Gönnheimer aanwezige kennis, producten en ervaring. Gönnheimer heeft een breed scala aan oplossingen in huis waarmee normale industriële apparatuur in vrijwel ieder explosiegevaarlijk gebied kan worden ingezet. De systemen zijn van alle denkbare Europese en Amerikaanse certificaten voorzien. We mogen stellen dat wij de reikwijdte van onze dienstverlening hiermee drastisch verlegd hebben. Daarnaast is ons productenportfolio uitgebreid met explosieveilige computers, beeldschermen en draadloze pc-accessoires, zoals toetsenborden, muizen, joysticks, wifi-antennes en ander toebehoren. Artidor is klaar om het merk Gönnheimer met verve te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.”

Gönnheimer, specialist in explosieveilige elektronica


De Gönnheimer producten en oplossingen onderscheiden zich door hun innovatieve karakter ontwikkeld in nauwe samenspraak met klanten uit de farmaceutische, chemische en petrochemische industrie. Het ontwikkelen van machine-specifieke oplossingen behoort tot de kerncompetenties van Gönnheimer. De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd doordat alle producten volledig in huis worden ontwikkeld en geproduceerd. De service eindigt niet aan de magazijndeur. Technische ondersteuning, advies en after sales worden met hoofdletters geschreven.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de producten
van Gönnheimer Elektronic GmbH?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Meer nieuws Neem contact op