Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Vacature: Engineer Explosieveiligheid

Wil jij bij een klein, innovatief bedrijf werken aan de ontwikkeling van explosieveilige producten voor onze klanten van over de hele wereld? Dan is dit je kans!

Als Engineer werk je mee aan de ontwikkeling van explosieveilige producten die we in eigen beheer ontwikkelen, produceren en verkopen. Dat kunnen maatwerkoplossingen zijn of producten die we speciaal voor één klant ontwikkelen en in grote series gaan produceren. 
Jouw rol hierin is belangrijk: je denkt na over functionaliteit, vormgeving en maakbaarheid, je ontwerpt in 3D CAD, je werkt mee aan de bouw van prototypes, voert metingen uit, overlegt met leveranciers, begeleidt de certificering door de keuringsinstanties en je ondersteunt je collega’s in de productie bij het oplossen van technische problemen.

Wie ben jij?

Je bent een techneut in hart en nieren. Explosieveiligheid zegt je misschien nog niet zo heel veel maar het wekt je interesse en je bent bereid om dit mooie vak bij ons te leren. Door je opleiding en ervaring heb je al een goede technische basis:

  • Technische HBO-opleiding, zoals Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring als engineer / constructeur;
  • Je hebt goede kennis van het Engels in woord en geschrift;
  • Je bent servicegericht, initiatiefrijk en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

We werken in een klein team met 9 collega’s. Techneuten, die in hun vrije tijd aan auto’s sleutelen of klussen. Die graag naar "How it's made" kijken. Herkenbaar? Mooi!

Dit bieden wij

  • Een zeer afwisselende baan bij een internationaal opererend bedrijf;
  • Volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Een prettige, informele en zeer collegiale werksfeer;
  • Een salaris van € 3.000 tot € 4.500, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Mogelijkheid om 5 x 8 uur of om 4 x 9 uur te werken (altijd een lang weekend);
  • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een zéér goede pensioenvoorziening.

Over Artidor

Artidor Explosion Safety B.V. is opgericht in 1986 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van explosieveilige producten. We behoren tot de innovatiefste bedrijven in de markt en hebben klanten op vrijwel alle continenten. Onze producten vinden hun weg naar de olie- en gaswinning, petrochemische en chemische industrie, farmacie, scheepvaart en de mengvoederindustrie. Al onze producten zijn gecertificeerd volgens de Europese ATEX richtlijn. Artidor heeft zitting in de Nationale Normcommissie NEC31 “Elektrisch materieel in verband met Explosiegevaar”.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel onze directeur Marc Moolenaar via 040-7873911.
Je kunt ook direct solliciteren door je CV naar Marc te mailen: moolenaar@artidor.com