Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Explosieveilige ATEX koeltechniek

Voor explosieveilige ATEX koeltechniek kunt u uitstekend terecht bij Artidor Explosion Safety B.V.: dé specialist voor de productie van explosieveilige producten.

ATEX koeltechniek
Artidor Explosion Safety B.V. heeft jarenlange ervaring en een uitgebreide expertise op het gebied van explosieveiligheid en van explosieveilige ATEX koeltechniek in het bijzonder.
Explosieveilige ATEX koeltechniek is duurzaam, eenvoudig te installeren, modern en energiezuinig. Bovendien wordt de explosieveilige ATEX koeltechniek door Artidor Explosion Safety B.V. tegen zeer scherpe prijzen en met een uitstekende service geleverd. Zoekt u een veilige en duurzame manier om voor een aangenaam binnenklimaat te zorgen dan is de explosieveilige ATEX koeltechniek van Artidor de juiste oplossing.
Explosieveilige ATEX koeltechniek is uiterst geschikt voor bedrijven in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie en aan boord van schepen. Onze explosieveilige ATEX koeltechniek is bovendien gecertificeerd in overeenstemming met de Europese richtlijn 2014/34/EU (ATEX 114) en CE gemarkeerd.

Contact
Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze explosieveilige ATEX koeltechniek of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)40 7873911. Ons ervaren medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies op maat.