Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

ATEX koeltechniek

Voor ATEX koeltechniek kunt u uitstekend terecht bij Artidor Explosion Safety B.V.: dé specialist in de productie van explosieveilige producten.

ATEX koeltechniek
Voor ATEX koeltechniek kunt u uitstekend terecht bij Artidor Explosion Safety B.V: dé specialist in de productie van explosieveilige producten. Artidor Explosion  Safety B.V. heeft jarenlange ervaring en een uitgebreide expertise op het gebied van ATEX koeltechniek. ATEX koeltechniek is explosieveilig, duurzaam en energiezuinig. Bovendien wordt ATEX koeltechniek door Artidor Explosion  Safety B.V tegen zeer scherpe prijzen geleverd met een uitstekende service. Zoekt u een veilige en duurzame manier om voor een aangenaam binnenklimaat te zorgen dan is ATEX koeltechniek de juiste oplossing. ATEX koeltechniek is uiterst geschikt voor bedrijven in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie en aan boord van schepen. ATEX koeltechniek is bovendien gecertificeerd in overeenstemming met de Europese richtlijn 2014/34/EU (ATEX 114) en CE gemarkeerd.

Contact
Wilt u graag meer informatie ontvangen over ATEX koeltechniek of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)40 7873911. Ons ervaren medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies op maat.