Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Explosieveilige ATEX split unit

De explosieveilige ATEX split unit zoals geleverd door Artidor Explosion Safety B.V., uw expert in explosieveiligheid en leverancier van explosieveilige producten, voldoet aan alle ATEX eisen voor gebruik in zone 1 of 2.

Explosieveilige ATEX split unit
Artidor Explosion Safety B.V. is dé specialist in de productie van explosieveilige producten zoals een ATEX split unit.
De ATEX split unit kan gebaseerd zijn op verschillende merken zoals Toshiba, Daikin of Mitsubishi Heavy. Vrijwel alle modellen zijn hierbij explosieveilig uit te voeren.

Een ATEX split unit is explosieveilig, voldoet aan de Europese ATEX regelgeving, is milieuvriendelijk, energiezuinig en voordelig geprijsd.
Door onze efficiënte processen en voorraad is een Artidor ATEX split unit zeer snel leverbaar. Daarbij kunnen wij uw ATEX split unit van verschillende opties voorzien.
Naast scherpe prijzen en snelle levering van een ATEX split unit, biedt Artidor Explosion Safety B.V. een uitstekende service. Wij hebben ruime ervaring in het produceren en leveren van explosieveilige producten aan bedrijven in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie en aan de scheepvaart.

Contact
Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over een ATEX split unit of één van onze andere explosieveilige producten, neem dan gerust contact met ons op. U kunt Artidor Explosion Safety B.V. telefonisch bereiken via telefoonnummer +31 (0)40 7873911. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met u op. Onze vakkundige en ervaren medewerkers adviseren u graag over een passende explosieveilige oplossing.