Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Explosieveilige ATEX signaallampen

Artidor Explosion Safety B.V., een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in explosieveilige producten, produceert onder andere explosieveilige signaallampen die zich al in tal van toepassingsgebieden hebben bewezen. Uiteraard zijn onze robuuste signaallampen CE gemarkeerd en zijn zij ATEX gecertificeerd. Signaallampen die niet explosieveilig zijn, kunnen zelf een bron van gevaar vormen in plaats van te waarschuwen voor andere gevaren. Kies daarom voor explosieveilige signaallampen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Explosieveilige signaallampen in verschillende uitvoeringen

Hedendaagse explosieveilige ATEX signaallampen zijn gebaseerd op LED technology. Hiermee kunnen eenvoudig verschillende lichtkleuren worden gemaakt. Voor het bereiken van een explosieveilige oplossing kan uit verschillende methodes worden gekozen. Het gebruik van intrinsiekveilige circuits biedt daarbij ongekende mogelijkheden.

Wij bieden explosieveilige signaallampen met:

  • verschillende kleuren leds
  • verschillende bouwvormen
  • verschillende materialen (kunststof, roestvast staal of aluminium)
  • voor zone 1, 2, 21 en 22

Desgewenst ontwikkelen wij speciale oplossingen voor explosieveilige werkverlichting, signaallichten of andere producten voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Bij ons vindt u altijd de explosieveilige signaallamp die volledig aan uw eisen voldoet.

Neem contact op met een explosiebeveiligingsexpert

Als het om explosieveilige signaallampen gaat, is het essentieel om een ​​deskundige te raadplegen. Bel ons gerust op +31 (0)40 7873911 of vul het contactformulier in en vertel ons over uw specifieke wensen ten aanzien van explosieveilige signaallampen. We kijken ernaar uit u van dienst te kunnen zijn.