Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

search icon

Meer dan 35 jaar ervaring in Explosieveiligheid

Vacature: Sales Engineer Explosieveiligheid

Wij zoeken een Sales Engineer Explosieveiligheid. Wil je werken bij een innovatieve marktleider in een brede rol met volop ruimte voor eigen initiatieven?

Als Sales Engineer Explosieveiligheid adviseer je klanten op gebied van explosieveilige producten die we in eigen beheer ontwikkelen en produceren. Dat zijn maatwerkoplossingen.
In de productontwikkeling heb jij een belangrijke rol: je komt met slimme initiatieven en tekent in ons 3D CAD programma SpaceClaim. Je ondersteunt je collega’s in de productie door orders voor te bereiden en door samen technische problemen op de werkvloer op te lossen.

Wie ben jij?

Een sales engineer met ervaring in de explosieveiligheid gaan we waarschijnlijk niet vinden. Dat is erg specifiek, bovendien behoren wij tot de top van de markt. We gaan je dit leren. Een goede technische basis is wel belangrijk:

  • Technische HBO-opleiding, zoals Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring;
  • Je hebt goede kennis van het Engels in woord en geschrift. Veel van onze klanten zijn Duitstalig, het is handig als jij je hierin ook verstaanbaar kunt maken;
  • Je bent servicegericht, initiatiefrijk en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

We werken in een klein team van 8 collega’s. Techneuten, die in hun vrije tijd aan auto’s sleutelen. Of klussen. Die vroeger graag keken naar MacGyver of MythBusters. Herkenbaar? Mooi!

Dit bieden wij

  • Een afwisselende baan bij een internationaal opererend bedrijf;
  • Volop gelegenheid jezelf te ontwikkelen;
  • Een prettige en informele werksfeer in een klein team;
  • Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Artidor

Artidor Explosion Safety B.V. is opgericht in 1986 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van explosieveilige producten. We behoren tot de innovatiefste bedrijven in de markt en hebben klanten op vrijwel alle continenten. Onze producten vinden hun weg naar de olie- en gaswinning, petrochemische en chemische industrie, farmacie, scheepvaart en de mengvoederindustrie. Al onze producten zijn gecertificeerd volgens de Europese ATEX richtlijn. Artidor heeft zitting in de Nationale Normcommissie NEC31 “Elektrisch materieel in verband met Explosiegevaar”.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel onze directeur Marc Moolenaar via 040-7873911.
Je kunt ook direct solliciteren door je CV naar Marc te mailen: moolenaar@artidor.com